Barnlovligt

Bokningsbart måndag till torsdag, 20 okt-1 nov 

Marstrand är magiskt året runt faktiskt. Det går oftast att fiska krabbor och utforska havet och naturen är ju alltid spännande. Hos oss är det under utvalda veckor Barnlovligt vilket innebär att barn över 4 år är välkomna i vårt SPA i målsmans sällskap. Vi har dessutom en mängd olika aktiviteter för barnen på hotellet. 

Vårt SPA väntar med varma hällar, bubblande pooler, bastur och utomhustunnor. Slappna av med en god tidning och pigga upp med en smoothie och lite frukt. En mer barnanpassad SPA-meny finns att tillgå om magen börjar kurra. När fingrarna är som russin är det dags att hitta på något.   

LÅT OSS BEHANDLA ER
Under Barnlovligt erbjuder vi Badankan, en specialanpassad DUO-behandling där förälder och barn får en behandling tillsammans. Vi har även Marstrands Havskur, vår gör-det-själv-kur, för vuxna men självklart har vi under Barnlovligt en gör-det-själv-kur för våra barn. Barn-kur heter den lustigt nog.  

SOV SÅ GOTT
Boka ett paket och sov över. I paketet ingår en måltid för barnen. De väljer helt enkelt en rätt från vår barnmeny. Som vuxen ingår en 2-rätters middag som vårt kök har komponerat. På morgonen väntar mer SPA om man vill följt av en mumsig frukost där barnen kan göra sina egna våfflor och toppa med Nutella och färsk frukt! Det finns självklart mycket annat att välja på.

PRISER:
Paketet Barnlovligt: från 1395 kr för 1 vuxen och 1 barn upp till 12 år (bokas nedan)
Badankan; Huvud-, hand- och fot-massage ingår. 15 minuter per person och kostar 300 kr för två. Maila din bokningsförfrågan till spa [at] marstrands [dot] se
Barn-kur: Ansiktsmask, fotsalt och gurkskivor samt manual ingår för 100 kr. Köp till den på plats i vårt SPA. 

VILL DU KOMMA ÖVER DAGEN GÅR DET OCKSÅ BRA
I dagentré ingår: SPA kl. 12-16 mån-tor, lån av handduk, film, pysselrum
PRIS-Dagentré: 1 vuxen 395 kr, 1 barn 195 kr, 2 vuxna & 2 barn 995 kr. Maila din bokningsförfrågan till vårt SPA på spa [at] marstrands [dot] se

Vänligen respektera att detta är fortfarande ett SPA och att vi har övriga gäster. Barn får under inga omständigheter lämnas utan uppsikt och föräldrar har eget ansvar för sina barn. Vi rekommenderar en vuxen per barn.  

 • Barnlovligt

  Upptäck vårt SPA under skolloven
  Ta med familjen till Marstrand och upptäck tunnor, bastur, pooler, god mat och skön natur. Massor med aktiviteter för barnen på hotellet. Under ett dygn på Marstrands Havshotell hinner man med ganska mycket. Bli inspirerad här
  Bokningsbart må-to 29 okt-1 nov 2018.

  Detta ingår: 
  • Logi i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Entré till spa (barn över 4 år)
  • Måltid för barnen / Kökets val av 2-rätter middag för vuxna
  • SPA tillgängligt för barn över 4 år kl 12-16 och kl 8-10
  Pris från: 
  1395 kr
  Från-pris för 1 vuxen och 1 barn (upp till 12 år) i dubbelrum kategori Havsmild. Priset gäller vid bokning on-line. Extra barn kostar 595 kr/barn.