Unika festlokaler i Marstrand

Vinden - en lokal högt upp
Vinden ligger högts upp med en kort sagt unik utsikt över Marstrandsön och hamnen. Inglasad är den så räkna med panoramautsikt. Det är här vi dukar upp våra julbord och det är här vi firar in nyår,  men denna lokalen är ett blank kanvas och mycket flexibel. Tänk er en bröllopsfest, födelsedagsfest, konferensmiddag, yogapass eller utställning. Bli inte distraherad av den omnämnda utsikten bara! På vinden kan vi duka upp för 250 personer på långbord. Föredrar man runda bord är max antalet 96 personer. 

Blå Salen - ett blankt canvas
I Blå Salen har vi en gradängläktare, ett fint namn, men det betyder helt enkelt att vi vid behov kan dra in läktaren och skapa ett helt tomt rum. I Blå Salen har man inte samma panoramautsikt som på Vinden, men med helt blanka väggar är det bara er fantasi som sätter gränserna för hur dennan lokal dekoreras. På långbord kan vi duka upp för 250 gäster. Med runda bord blir antalet 96 gäster.

Arvidsvik - ett rum med utsikt
Med egen balkon och utsikt över Marstrandsön och hamnen är Arvidsvik ett alternativ om ni är ett mindre sällskap som vill sitta enskilt. 
Arvidsvik en lite mindre lokal där vi dukar upp till middag för 40 personer.