Dubbelrum

Samla lite drivved, solblekt ek och hugg loss grå granit från en undanskymd häll. Då har du ett dubbelrum på Marstrands Havshotell. Alla rum har så klart möbler och annat nödvändigt som trådlöst nätverk, tv-apparat, kassaskåp och hårtork.

Våra rum är indelade i följande kategorier. 

Havsvidd
Dessa rum bokar du om du vill göra din övernattning hos oss lite speciell. Rummen ligger på andra och tredje våningen och blickar ut över Marstrands hamn eller så ser man havet mellan våra grannhus. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan bädda som en dubbelsäng om man önskar. Våra bästa rum utrustade med det lilla extra helt enkelt. 

Havsbris
Våra standardrum som finns på alla våningar i hotellet. Utanför fönstret finns antingen våra grannar, lite hav, skog och parkering eller vår innergård. I rummen finns det man behöver för att få en angenäm vistelse hos oss. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan bädda som en dubbelsäng om man önskar. Rummen du bokar då lagom är bäst. 

Havsmild
Känner du att det inte spelar så stor roll vad som är utanför ditt fönster? Har du planer på att bara sova i ditt rum och spendera merparten av din vistelse i vårt spa, restaurang eller kanske ute i naturen är dessa rum ett bra budgetalternativ för dig. Rummen ligger på första våningen och är utrustade med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vistelse. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan bädda som en dubbelsäng om man önskar. Helt klart prisvärt.

Alla rum är utrustade med:
Skrivbord
Fåtölj (er)
TV
Telefon
Hårtork
Kassaskåp
Dusch eller badkar
Handdukstork i badrummen
Fri anslutning till trådlöst nätverk (eller via kabel för den som vill)

Boka rum

Ett rum med en sköna sängar, god frukostbuffé får du när du övernattar hos oss. Vi har både varmt, kallt och salt!

Paketet Stekarsommar

Nöj dig inte med din inre bild av hur det är när seglare, solbadare, stekare, solare och sommargäster invaderar Marstrand. Kom hit och upplev själv!