Öppningserbjudande - logi, frukost & spa från 995 kr/rum

DU VET VÄL ATT VI BYGGER UT?

När vi nyöppnar den 1 november slår vi upp portarna till 144 hotellrum, en ny Spa- och Sportklubb och en helt ny mat- och dryckesupplevelse i Ottos Kök & Vardagsrum, som blir 4 gånger så stor och med plats för 250 gäster, en ny lounge och eldstad. 
Vi har alltid velat skapa en helhetsupplevelse som inte finns någon annanstans. Vi har naturen med fisket, klipporna, skaldjuren, vandringslederna, cykling, ö-luff och kajakpaddling. Men vi har också kulturen, historian och konsten. Allt detta är samlat på en levande ö med havet utanför. 

Hotellet inspireras av Marstrandsvarvet och de båtar och skepp som byggdes här, på exakt samma plats som hotellet ligger i dag. Som ett led i detta har vi låtit Wingårdhs arkitekter designa 46 nya hotellrum där upplevelsen och samspelet med naturen och havet är den viktigaste utgångspunkten. Vi har valt att sudda ut gränserna i rummen. Planlösningen är spännande och havet är din ständigt närvarande rumskamrat. 
 
URSÄKTA VAR ÄR TV'N?
I de nya rummen har vi valt bort TV'n, för här finns så mycket annat att göra och se! Vi vill maximera din vistelse med njutning i vårt spa, avkoppling i vårt tidnings- och bokbibliotek och inspirerande nya intryck från naturen utanför. 
 
Vill du var först med att uppleva vårt nya hotell? Boka vårt öppningserbjudande idag. 

Vill du boka öppningserbjudande för konferens? Klicka här