Bli en kollega

AKTUELLA TJÄNSTER

HOVMÄSTARE

Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Du har ett brinnande intresse för mat, dryck och service och du ser det som en självklarhet att dela med dig av dina erfarenheter till dina arbetskamrater. Du är bekväm i ledarrollen, målmedveten och strukturerad i ditt arbete. Erfarenheter av liknande tjänst/er med goda referenser ser vi som ett krav. Vi ser det som en merit att du har erfarenhet från bröllops- och konferensmiddagar samt andra större arrangemang. Körkort med tillgång till bil är en fördel då du kommer att arbeta sena kvällar. Som hovmästare på Marstrands Havshotell är dina huvudsakliga uppgifter att leda och fördela arbetet under dina arbetspass med 100% fokus på våra gäster. Du kommer även att coacha dina medarbetare, säkerställa att rutiner följs, beställa varor samt vara ett bollplank och stöd till vår restaurangchef och FnB Manager. Du kommer att vara högst delaktig i att utveckla och lyfta Ottos Kök till nya höjder. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete.

SOMMARJOBB - MED CHANS TILL FÖRLÄNGNING

Vår omtyckta restaurang Ottos Kök tar snart på sig sommarkostymen och öppnar upp verandan med Marstrands bästa kvällssol kan vi lova! Där serverar vi våra sommargäster förstklassig service och serverar mat från vårt salta hav. Skaldjursbufféer, sommardrinkar och a la carte hela dagen är vad som signalerar Ottos Kök på sommaren. Vi söker goa och arbetsglada medarbetare med tidigare erfarenhet av restaurangbranschen. Du är arbetsvillig och redo att ge våra gäster bästa service som vill skapa en skön stämning bland personal och gäster. Vi har som mest att göra 1/6-30/9 och det är då vi behöver just dig. Men gillar du att arbeta med oss och gästerna älskar din mat och service så finns det goda chanser till förlängning.

Det vi söker är:
Kockar med anställningsgrad 100%
En kallskänka med anställningsgrad 100%
En bartender med erfarenhet av servering, anställningsgrad 100%
Servispersonal med 3 års erfarenhet, varierande anställningsgrader 70%-100%.

Vi vill att du tar chansen att bli en av oss och jobba på Marstrands Havshotell. Vi vill att du ska vara glad och positiv. Vi vill att du ska vara sugen på en ny utmaning och vi vill att du skickar en ansökan till par [dot] andersson [at] marstrands [dot] se.  

**************************************************************************

SPA-, HUD- OCH MASSAGE-TERAPEUTER

Vårt SPA behöver förstärkning under framförallt helger men även inför den kommande sommarsäsongen. Vi ser helst att du är certifierad terapeut som brinner för gästservice. 
Anställningsgrad: tim-anställning. 

Kontakta vår SPA-chef Monica med din ansökan. Maila till monica [dot] forslund [at] marstrands [dot] se

 

Marstrands Havshotell är ett privatägt SPA och konferenshotell med 98 rum, 12 konferenslokaler och med en restaurang och festvåning. På hotellet är vi närmare 55 anställda och vi säger ofta att vi är som en stor familj. Vi är inte sena med att hjälpa varandra när det behövs och våra ledord ”aldrig säga nej” är något vi alltid har i tankarna och är stolta över. Som anställd hos oss har du många privilegier så som gratis gym, gratis inträde till vårt SPA, gratis massage en gång i månaden men framförallt en arbetsplats som brinner för framtiden.