Bli en kollega

AKTUELLA TJÄNSTER

HOVMÄSTARE, KOCK OCH SERVIS

Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Du har ett brinnande intresse för mat, dryck och service och du ser det som en självklarhet att dela med dig av dina erfarenheter till dina arbetskamrater. Du är van att arbeta i lag, målmedveten och strukturerad i ditt arbete. Erfarenheter av liknande tjänst/er med goda referenser ser vi som ett krav. Vi ser det som en merit att du har erfarenhet från bröllops- och konferensmiddagar samt andra större arrangemang. Körkort med tillgång till bil är en fördel då du kommer att arbeta sena kvällar. 

Kock med anställningsgrad 100%, minst 2 års erfarenhet
Hovmästare med anställningsgrad 100%, minst 2 års erfarenhet
Servispersonal med varierande anställningsgrader 75%-80%, minst 2 års erfarenhet
Commis Chef med anställningsgrad 75%, gärna goda kunskaper i livmedelshantering

Vi vill att du tar chansen att bli en av oss och jobba på Marstrands Havshotell. Vi vill att du ska vara glad och positiv. Vi vill att du ska vara sugen på en ny utmaning och vi vill att du skickar en ansökan till par [dot] andersson [at] marstrands [dot] se.  

**************************************************************************

SPA-, HUD- OCH MASSAGE-TERAPEUTER SAMT PASSLEDARE

Vårt SPA behöver förstärkning under framförallt helger men även inför kommande säsong. Vi ser helst att du är certifierad terapeut som brinner för gästservice. 
Anställningsgrad: tim-anställning. 

Kontakta vår SPA-chef Monica med din ansökan. Maila till monica [dot] forslund [at] marstrands [dot] se

Marstrands Havshotell är ett privatägt SPA och konferenshotell med 98 rum, 12 konferenslokaler och med en restaurang och festvåning. På hotellet är vi närmare 55 anställda och vi säger ofta att vi är som en stor familj. Vi är inte sena med att hjälpa varandra när det behövs och våra ledord ”aldrig säga nej” är något vi alltid har i tankarna och är stolta över. Som anställd hos oss har du många privilegier så som gratis gym, gratis inträde till vårt SPA, gratis massage en gång i månaden men framförallt en arbetsplats som brinner för framtiden.