Bra att veta

VÅRT HOTELL

Ert rum är klart till kl 15 då det går bra att checka in.

Om ni beräknar att komma efter kl 18 vill vi veta vilken ankomsttid ni har. 

Senast utcheckning är kl 11 (kl 09 för konferensgäster).

Vår reception är bemannad och öppen 24 timmar. 

Vi är ett hotell som välkomnar barn och hundar. Som hundägare checkar ni in som vanligt i vår reception och därefter kommer vi visa er vilken entré hunden skall använda. Vi ber er respektera övriga gäster och inte ta med hunden i våra allmänna utymmen, restaurang och spa.  

Är du förälder så tänk på vår åldersgräns
i SPA. Se höger. 

Vi är ett rökfritt hotell. Vill du röka ber vi dig röka på utsidan vid vår entré. 

Vi har fri parkering för våra övernattande gäster. Parkeringstillstånd hämtar ni i vår reception (behövs dock endast från 1 maj till 1 september). 

Vi har hiss på hotellet. 

Vi är ett kontantfritt hotell.  

 

SPA & TRÄNING

I vårt SPA råder en åldergräns på 18 eller 10 år i målsmans sällskap.

För att få träna i vårt gym skall du vara 16 år eller över. 

Vårt SPA är öppet mån-fre: 08.00-21.00, lö: 08.00-20.00, sön: 08.00-19.00  (gymmet öppnar kl. 06.00)

Behandlingstiderna bokas ofta upp långt i förväg speciellt om ni är gäst hos oss en helg. Kontakta spa på spa [at] marstrands [dot] se eller ring 0303 240 200 så hjälper vi er. 

Glöm inte badkläder. Badrock, tofflor och handduk får ni låna av oss och finns att hämta i vår SPA-reception en trappa ner från receptionen. Skall du träna så glöm inte träningskläder och skor.

Vill du delta i ett av våra pass är det bra om du anmäler dig i förväg på 0303 240 200. Våra pass hittar du här.

Vill du ha en personlig tränare bokar du även denna i förväg på 0303 240 230.

 

 

ÄTA

Tänk på att boka bord i vår restaurang, Ottos Kök. Skicka ett mail til boka [at] marstrands [dot] se eller ring 0303 240 200 och välj 'Boka hotell' och uppge ert bokningsnummer så hjälper vi er.

Har ni bokat ett paket som inkluderar en middag är ni garanterad ett bord, men har ni önskemål om en speciell tid kontaktar ni oss på 0303 240 200.

Önskar ni specialkost, till exempel laktosfri, så är det bra om ni meddelar oss innan ankomst. Meddela oss också gärna om ni är allergiker, är gravid eller annat som vårt kök behöver veta. 

 

 

HITTA HIT

Vi ligger på den yttersta kajkanten på Koön med utsikt mot Marstrandsön. Det innebär att ni inte behöver ta färjan för att komma till oss. Kommer ni med buss är det en 2 minuters promenad från busshållplatsen (Marstrands Färjeläge) till hotellentrén. Västtrafiks reseplanerare hittar ni här.

Från E6 ta avfart 86 och följ väg 168 mot Marstrand. Forsätt hela vägen in i Marstrands samhälle. När vägen tar slut vid vattnets kant och färjeläget med utsikt över hamnen och Marstrandsön ligger Marstrands Havshotell på vänster sida.