SAMLING VID HAVET - KONFERENS PÅ VÄSTKUSTEN

Hos oss här på Marstrand, under en timma från Göteborg, hittar du en högst unik plats längst ut i kustbandet på västkusten. Med vårt läge på Koön, intill färjeläget till Marstrandsön, är logistiken enkel med parkering utanför hotellet. Här möts hav och land i ett evigt skådespel som bjuder in till inspiration och samling året om. Med dess fängslande historia, spännande natur och salta hav lockar Marstrand besökare från hela världen och hamnar frekvent på topplistor världen över som ett “måste”. 

 

Vi har 18 event- och konferenslokaler i olika storlekar samt 144 hotellrum, för att passa från de allra minsta grupperna till de allra största. Tillsammans med oss kan ni skräddarsy er konferens för att tillsammans skapa ny energi.

 

Här toppar vi personlig service, kunnig personal och engagemang med erfarenhet och ett högst unikt läge. Från början till slut.

 

 

KLIMATSMART

Vi tror att vi alla lite till mans vill göra det vi kan för att minska våra avtryck på miljön. Här är några idéer på vad ni som konferensgäster hos oss kan göra för att bidra till en mer klimatsmart konferens.