Aktiviteter - inomhus

NYHET!
MARSTRANDS HAVSKUR 
- Antal deltagare: 2-70 personer
Låt oss guida er genom vår SPA-upplevelse. I denna aktivitet kommer ni få er egen värdinna som guidar er i vårt bohuslänska SPA Ni avslutar hela denna härliga SPA-upplevelse med en het Bastubris följt av ett svalkande havsbad. Därefter avnjuter ni öl/vin på egen hand i vår SPA-avdelning med härliga snacks. 
Tidsåtgång: cirka 1,5h, pris: 395 kr/person

NYHET! FÖRELÄSNINGAR
DEN LIVSVIKTIGA TRÄNINGEN- Antal deltagare: 8 personer och uppåt
En inspirerande föreläsning (utan pekpinnar) om alla goda hälsoeffekter av regelbunden fysisk aktivitet och hur du hittar och behåller motivationen för träning. Den kan till vissa delar skräddarsys utifrån önskemål om vilka delar som det skall läggas fokus på eller om man vill utöka/komplettera med inspiration kring kost och hälsosam livsstil.  
Tidsåtgång: cirka 1 h, pris: 5000 kr

STARK, STARKARE, STARKAST - Antal deltagare: 8 personer och uppåt
Föreläsning kring hur vi kan stärka vår hälsa och få en kropp i balans med medvetna val kring kost och livsstil. Hälsan påverkas i mycket stor grad av vad vi stoppar i oss. Redan vid små livsstilsförändringar kan man märka skillnad - bli starkare, piggare, få bukt med krämpor, få bättre immunförsvar etc.
Tidsåtgång: cirka 1 h, pris: 5000 kr

TRÄNINGSPASS - Antal deltagare: 5-50 personer
Efter en dag med konferens och mycket stillasittande kan en träningsaktivitet vara uppskattat. Att svettas och ha kul tillsammans är också ett sätt att stärka sammanhållningen i gruppen! Vi erbjuder olika former av träning med instruktör som anpassar upplägget utifrån gruppen. Till exempel cirkelträning (med olika stationer för styrka o kondition), spinning, yoga, pilates, roliga danspass med afrikanska rytmer eller Zumba.
Tidsåtgång: ca 1 timme, pris: 125 kr/person  plus 1000 kr startavgift för lokal 

MUSSLAN- Antal deltagare: 5-15 personer

Ni byter om till badrockar och upplever vårt spa. Därefter serverar vi ett krispigt vitt vin med tilltugg med inspiration från havet i vårt bohuslänska SPA. Ni umgås och har det trevligt medan vi hämtar er för avkopplande behandlingar. 
Tidsåtgång: ca 2 timmar, pris: 595 kr/ person

PROMENADLED - Antal deltagare: 2- obegränsat (med stavar upp till 50 personer)
Gå någon av våra fantastiska promenadleder.  Vi packar fika, ni får en karta och ger er ut på ett walk en talk. Om ni önskar att kombinera det med en guidning eller stavgång så ordnar vi naturligtvis detta.
Tidsåtgång: uppskattningsvis 1-2 timmar. Pris: Vi packar ert konferensfika utan extra kostnad i ryggsäckar. Önskar ni stavar: 25 kr/person. Guidning: 1500 kr.

PROVA PÅ MUSSLOR - Antal deltagare: från 4 personer
Västkusten och musslor går liksom hand i hand. Därför passar det ju utmärkt att prova på våra härliga musslor från Västkusten just här. Vi kommer servera er rökta, vinkokta och marinerade musslor. Medan ni provar och tycker till presenterar och berättar köket hur tankegången gick och vad som ligger bakom det ni nu äter. Till detta serveras ett ölpaket från ett av våra lokala bryggerier.
Tidsåtgång: 30-45 minuter, pris: 295 kr/person

PROVA PÅ OSTRON - Antal deltagare: från 4 personer
Ostron. Bara ordet skapar debatt. Svenska eller franska? Skall de serveras naturella eller tillagade? Ni provar Belon- och Fin de Clare-ostron i tre olika serveringar till sammans med ett glas champagne eller en kall Eriksberg lager. Köket berättar om våra svenska ostron och tanken bakom det ni nu provsmakar. 
Tidsåtgång: cirka 30-45 minuter, pris: öl 250 kr/person, champagne: 315 kr/person

PROVA PÅ SILL & NUBBE - Antal deltagare: från 4 personer 
Marstrand är ju ändå sillens Mecka så var skulle det passa bättre att prova på denna lilla delikatess? Ni slår er ner medan vi presenterar sillen och drycken. Ni provar sex olika varianter tillsammans med kryddade nubbar och klassiska tillbehör. 
Tidsåtgång: 30-45 minuter, pris: 350 kr/person

PROVA PÅ DESSERT OCH CHAMPAGNE - Antal deltagare: från 4 personer 
Vilken kombination! Sött och bubblor. Himmel vad bra det blir. Vi presenterar 3 olika desserter och champagne, berättar och tipsar om vad som passar ihop. Ert uppdrag blir sedan att själva prova, diskutera och argumentera. För att till slut komma fram till den ultimata kombinationen. 
Tidsåtgång: cirka 1 timme, pris: 325 kr/person

MATLAGNINGSKVÄLL - Antaldeltagare: 5-10 personer
Vi tar emot er på Vinden där kvällens aktivitet kommer att genomföras. Vi presenterar kvällens aktivitet medan ni smakar på ett glas bubbel och ser ut över hamnen och Marstrandsön. Ni kommer att delas in i grupper med olika ansvarsområden och vi lagar kvällens middag tillsammans under avslappnade förhållanden. När allt är klart slår ni er ner och njuter. 
Tidsåtgång: 4 timmar, pris: 1795 kr/person

HUMMERMIDDAG - Antal deltagare 2-250 personer

  • Hummersoppa med surdegskrisp, torsktartar och kryddkrasse
  • Dillkokt ½ hummer serveras i sitt skal med aioli och nybakt surdegsbröd
  • Gratinerad ½ hummer med tryffelrisotto, råmarinerad fänkål samt champagnesås
  • Svenska äpplen bakade med kanel, kardemummaskum och här-slagen vaniljglass och krossade drömmar.

Vi serverar svensk hummer under säsong annars amerikansk. Prisjustering kan ske med svensk hummer. Uppgradering utöver 3:a konferensmiddag pris: 395kr
Bokningsbar i perioden 26 september 2017 till och med 30 april 2018.

Angivna priser är exklusive moms.
Är ni färre eller fler deltagare än vad vi angivit ovan, slå oss en signal så skall vi se vad vi kan göra.