Aktiviteter - utomhus

MISSION COMPLETEDAntal deltagare: från 4 -500 personer

Lagvis ska ni med hjälp av en surfplatta hitta till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här väntar varierande och spännande uppdrag allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa lösningar. Vissa utmaningar kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt! I området finns även tull zoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng – hurry up, times running!
Tidsåtgång: 2 timmar pris Min. 4500:-  4-50 personer 350 kr, 51p- 300 kr

MÄSTARNAS KAMP- Antal deltagare: 6 -500 personer
Vem blir mästare på företaget? Utmana varandra i Mästarnas kamp!
Här gäller det att kämpa till yttersta gränsen, maxa rätt och fokusera. Tävlingen läggs upp efter gruppens förutsättningar och fysik, där ni känner igen grenarna från ett känt TV-program (Mästarnas mästare).
Tidsåtgång 2 timmar pris: Min 8000:- 6-50 p 390:- per person, 51p-  350 kr per person

SAMARBETE & KOMMUNIKATION- Antal deltagare  4-100 personer
Tre ord som vi lägger vikt vid under övningarna är Målsättning, Tillit och Kommunikation. En genomarbetad teambuildnings aktivitet som anpassas efter ert behov och hålls av erfaren grupputvecklare. En teambuildings aktivitet där gruppen ställs inför en rad uppgifter att lösa, men störst fokus läggs på reflektion och tankar om vad som händer i gruppen. Leds av erfaren grupputvecklare.
Tidsåtgång: 3 timmar Halvdag. 6 timmar heldag pris: Min. 590 kr per person

UTOMHUSFYS - Antal deltagare: Obegränsat
Vi beger oss ut i naturen och använder stock, sten och vår egen kroppsvikt för ett utmanande träningspass.  Passet vänder sig till både den vane och nybörjaren då alla deltar efter sina egna förutsättningar. Oömma kläder är att rekommendera.
Tidsåtgång: cirka 1 timme, pris: 175 kr/person

RIB Pubrundan
Start från Havshotellets brygga, vi stannar till på Salt o Sill och därefter ett stopp på Korsholmen utanför Skärhamn, 1 öl/glas vin ingår i priset. Om vädret tillåter tar vi en sväng förbi en sälkoloni utanför Pater Noster på vägen hem.
Tidsåtgång: 2,5 h  Pris: 9.600 kr / båt upp till 12p + 150 kr / p för dryck på stoppen

RISFLOTTEBYGGE-Antal deltagare från 10-500 personer
Vi börjar med att dela in er i lag och startar med ett antal stationer där aktiviteterna kräver samarbete och laganda för att lyckas. Ni har möjlighet att vinna fördelar, i form av utrustning till kommande utmaning- att bygga en risflotte! Grenarna är blandannat: Reptricket, Göra upp eld, och en Geocaching del. Därefter startar byggnationen och efter ett par timmar är det dags för race på vattnet. Varje lag utser varsin paddlare och racet kan starta!
Tidsåtgång: 3 timmar pris: 20-50 p 590:- p.p, 51-100 p- 550 kr p.p, 101- 490:-p.p Min. 20000:

FISKETUR - Antal deltagare: från 4 personer
Dags att plocka fram storfiskaren. Ni blir upphämtade vid vår brygga av välutrustade sportfiskebåtar. Med skickliga skeppare tar det inte lång tid innan det börjar rycka i spöna. En upplevelse utan dess like.
Tidsåtgång: cirka 2-4 timmar, pris: 4-7 personer 890 kr/person , 8-12 personer 849 kr/person, < 12 personer 795 kr/person

HUMMERFISKE (från 26 SEPTEMBER) - Antal deltagare: Från 4 personer
Det är något magiskt över denna urvarelse. Ta upp jakten på havets svarta guld. Det blir en oförglömlig upplevelse. Var beredda på att själva få slita, dra upp och agna om burarna. De lokalar fiskarna berättar mer än gärna en historia eller två. Kaffe och fika ingår. 
Tidsåtgång: cirka 2-3 timmar, pris: 795 kr/person

GUIDAD TUR PÅ CARLSTENS FÄSTNING - Antal deltagare: från 2 personer Få svaren på de frågor du alltid undrat över. Få en djupare insyn i hur det var att vara fånge på Carlstens Fästning. Eller soldat för den delen. Det var i vilket fall ingen dans på rosor det kan vi lova.
Tidsåtgång: cirka 1 timme, pris: 89,62 kr/person, pris grupp < 25 personer: 89,62kr/person samt guide 1410,38 kr 

HAVSKAMPEN - Antal deltagare: från 10-200 personer
Femkamp med maritima grenar, där lagarbete är a och o för att kunna vinna. Räkstafett, Krabbfiske & krabbrace, Ostronöppning, knopen, göra upp eld, fisketävling. Här får ni en femkamp som bjuder på en rejäl dos med kustkänsla.

GEOEvent – Antal deltagare: 10-500p
Tänk er en avancerad frågetävling med positioner utmärkta på Marstrandsön. Med den unika appen GEOevent från ni information direkt i din smartphone eller iPad. Tillsammans med ditt lag tar ni er runt för att hitta så många utmärkta positioner som möjligt för att samla poäng. Positionerna kan innehålla fysiska utmaningar med aktiva stationer eller gruppmoment med en uppgift där ni använder appens inbyggda kamera. Det kan vara frågor i text eller via videoinslag som kan anpassas efter ert företag. Exempelvis ett videoinslag från företagets VD. En teambuildande aktivitet utomhus där gruppen på ett roligt sätt får upptäcka Marstrand. Tidsåtgång 1-4 timmar (kan anpassas)  pris: 249kr/person

STADSVANDRING MARSTRAND - Antal deltagare: obegränsatTidsåtgång: cirka 1-2 timmar, pris: 349 kr/person
En kunnig guide tar er runt Marstrand och berättar om tiden från förr. Det finns många spännande historier begravda bland gator och hus.
Tidsåtgång: cirka en timme, pris: 1650 kr

SEGLA 2-KRONA - Antal deltagare: 4-20 personer
Tillsammans med en instruktör får ni prova på att segla 2-kronor som är en lite mindre segelbåt med plats för 4 personer. När ni provat och lärt er att behärska båten så sätts det ut en bana och ni får seglingstävla mot varandra. Och det kommer att genomföras ett race mellan er som deltar.
Tidsåtgång: från 4 timmar pris: på offert

PROVA PÅ DYKAntal deltagare: från 4-15 personer
Tillsammans med en utbildad dykinstruktör så får du och dina kollegor prova på och lära er grunderna till dykningens fantastiska värld. Ni får en grundlig teoretisk kurs, och genomför en provdykning  tillsammans i vår pool.
Tidsåtgång: cirka 4 timmar, pris: 495 kr per person 

Alla angivna priser är exklusive moms.

Är ni färre eller fler deltagare än vad vi angivit ovan, slå oss en signal så skall vi se vad vi kan göra.