Konferenslokaler

På Marstrands Havshotell kan vi det här med konferenser och möten. Kongresser, galamiddagar, releaser, bröllop eller något helt annat ordnar vi. 

Vare sej ni är några få eller flera hundra så har vi lokalen, kunskapen och engagemanget. Det är mycket lite som är omöjligt. För större event tar vår största lokal 500 sittande personer men vårt största mingel-event hittills har varit på 500 personer. Utan problem! Vill du vara helt allena fixar vi det också. Valet är ditt. 

På Marstrands Havshotell har vi 17 möteslokaler, var av 2 grupprum och en kongresshall.  Våra konferensrum tar sina namn från olika platser här på Koön, Arvidsvik, Hedvigsholmen, Albrektsund, Smörsund, Björnängen, och Mittsund. Vi har så klart många olika lokaler, bland annat en arkitekt ritad villa, ett sillsalteri och ett växthus, men vi har även tre av större format som med fördel lämpar sig för större grupper. Den största av dessa lokaler har en kapacitet på 400 sittande personer, medan de andra två tar 250 sittande personer vardera. 

Så vare sej det är en liten konferens eller en stor sammankomst så har vi det ni behöver. 

Kontakta oss på konferens@marstrands.se eller 0303 240 200 så hjälper vi dig med en offert.

Fakta om våra konferenslokaler hittar du här.