Att göra

För det absolut senaste om vad som händer, ladda ner appen Marstrand.se

TURISTINFORMATION

På Marstrandsön, precis när du går av färjan, ligger turistinformationen. De håller reda på det mesta och hjälper gärna till. 

PÅ LAND

KULTUR OCH HISTORIA
Carlstens Fästning är en upplevelse man inte skall missa. Mer info hittar du HÄR

Strandverket Konsthall har spännande utställningar som pågår hela sommaren. Läs mer HÄR

Marstrands kyrka ligger mitt på ön och har en lång historia. Väl värd ett besök.

SHOPPING - Under sommarmånaderna hittar du små butiker mer eller mindre över allt på våra öar. Presentbutiker, klädbutiker, konst och en hel del mer. Alla med olika öppettider.

MINI GOLF - Ta en kort promenad till Marstrands Familjecamping för en tur på minigolfbana. Mer information hittar du HÄR

SPELA TENNIS - Boka en tid på en av två tennisbanor. Välj mellan banan på Koön eller den på Marstrandsön. Boka på https://www.marstrandstk.se/

GÖTEBORGS KEX - Marie kex, baddare, Ballerina...listan kan göra lång. I Kungälv har Göteborgs Kex sin tillverkning och outlet med kakor!

VANDRINGSLEDER - Vandra runt Koön. Det är helt utom denna värld. Lederna är av varierande längd och längs lederna finns fin fina ställen att stanna till på och njuta. Köp med en picknick från vår restaurang Ottos Kök (obs förbeställ) så blir vandringen extra njutbar.

PÅ OCH I VATTNET

BADA - Det går i princip att bada från klipporna överallt runt våra öar, men det finns stegar utplacerade för den som vill göra det lite lättare för sig. Barnbadet och trampolin hittar du vid Strandverket. Gå till höger längs kajen när du går av färjan.

PADDLA KAJAK - ​Se en annan sida av våra öar. Passa på och hyr en kajak och styr dit näsan pekar. Mer information hittar du HÄR

FISKA KRABBOR - I vår reception finns det hink och krabbspö att låna. Bara för storfiskaren att sätta igång. 

SLAPPNA AV

SPA'A - I vårt SPA är det solsting på våra 50-minuters behandlingar i sommar. Vid bokning av en av våra 50-minuters behandlingar till ordinarie pris ingår entré till vår SPA i två timmar. Badrock, tofflor och handduk får du låna av oss. Läs HÄR om våra behandlingar.

LÄS EN BOK - Det finns en del böcker om Marstrand. Vi rekommenderar böckerna av Ann Rosman, vars deckare har anknytning till Marstrand. Men även Emil i mystiska huset är väl värd att läsa. Böckerna finns att köpa i vår reception. 

 

 • Paketet Stekarsommar

  Nöj dig inte med din inre bild av hur det är när seglare, solbadare, soldyrkare och andra sommargäster invaderar Marstrand. Kom hit och upplev själv. Här väntar hav, klippor, saltstänk, uteserveringar och allt annat som hör sommaren till. Boka till en extra natt för 995 kr/rum med frukost och SPA för total avkoppling. 

  Detta ingår: 
  • Logi i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Kökets val av 2-rätters middag
  • Entré till SPA (barn över 10 välkomna i målsmans sällskap)
  • Biljett till färjan
  • Badrock (lånar ni av oss) & tofflor
  • Paketet är bokningsbart 22/6-11/8 2018
  Pris från: 
  1450 kr
  från-pris per person i dubbelrum kategori Havsmild. Priset gäller vid bokning on-line
 • paketet kustgolf

  Golf kort och gott
  Efter en skön runda på antingen Gullbringa Golf and Country Club, Lycke GCC eller Kungälv/Kode Golfklubb så uppskattar man våra omsorger extra mycket. Väl tillbaka hos oss njuter ni av middag och god dryck. Frukosten bjuder på Marstrands unikaste utsikt. 

  Detta ingår: 
  • Logi i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Gomvattnande middag
  • Greenfee med lunch
  Pris från: 
  1485 kr
  Från-pris per person i dubbelrum kategori Havsmild. Priset gäller vid bokning on-line.