Sviter

Svit 341

Förgyll vistelsen i svit 341 högst upp i huset med utsikt mot marstrandsön och havet. Svit 341 har balkong, ett stort vardagsrum, separat sovrum och två badrum. Sviten med det lilla extra som gör övernattningen extra minnesvärd. 

Juniorsvit

Juniorsviterna bokar du om du vill göra din övernattning hos oss lite speciell. Rummen ligger på första och andra våningen och blickar ut över Marstrands hamn. Rummen är större än standard och innehåller en soffgrupp samt balkong.

 

Marstrandssviten - PREMIÄR 1 NOV 2018

Marstrandssviten är belägen på tredje våningen med direkt utsikt över Marstrand och hamnen, slå upp dörrarna till balkongen, andas in havsluften och upplev en känsla du inte trodde fanns.

Marstrandssviten bokar du om du vill ha det bästa Marstrand kan erbjuda och förutom ett stort, ljust och härligt rum möts du av eget spabad där du och ditt sällskap kan njuta av utsikten över Marstrand.

I Marstrandssviten har vi ersatt den klassiska hotelltv:n mot ljudsystem, böcker, tidiningar, espressomaskin samt en ipad laddad med film och musik. Låt dig njutas och låt naturen och havet skapa minnen för livet. 

Varvssviten - PREMIÄR 1 NOV 2018

Ett alldeles underbart rum på våning två i direkt anslutning till havet, den stora terrassen på 12 kvm skapar en illusion av att rummet är belägget direkt på bryggan, ingenting står mellan dig havet.
I Varvssviten har vi tagit bort den klassiska hotelltv:n och låter istället naturen och havet skapa intrycken. I rummet finns ljudsystem för att skapa skön stämning och i receptionen lånar vi ut tidningar, böcker och ipads laddade med film och musik