Dubbelrum

Två bädds rum = rummet har en säng som går att dra isär till två separata sängar om man så önskar

Havsvidd
Dessa rum bokar du om du vill göra din övernattning hos oss lite speciell. Rummen ligger på alla våra våningar blickar ut över Marstrands hamn eller så ser man havet mellan våra grannhus. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan bädda som en dubbelsäng om man önskar. Våra bästa rum utrustade med det lilla extra helt enkelt. 

Havsbris
Våra standardrum som finns på alla våningar i hotellet. Utanför fönstret finns antingen våra grannar, lite hav, skog och parkering eller vår innergård. I rummen finns det man behöver för att få en angenäm vistelse hos oss. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan bädda som en dubbelsäng om man önskar. Rummen du bokar då lagom är bäst. 

Havsmild
Känner du att det inte spelar så stor roll vad som är utanför ditt fönster? Har du planer på att bara sova i ditt rum och spendera merparten av din vistelse i vårt spa, restaurang eller kanske ute i naturen är dessa rum ett bra budgetalternativ för dig. Rummen ligger på första våningen och är utrustade med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vistelse. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan bädda som en dubbelsäng om man önskar. Helt klart prisvärt.

Alla rum är utrustade med:
Skrivbord
Fåtölj (er)
TV
Telefon
Hårtork
Kassaskåp
Dusch eller badkar
Handdukstork i badrummen
Fri anslutning till trådlöst nätverk (eller via kabel för den som vill)