Ottos kök - Med smak av Västkusten

Ottos Kök är Marstrands Havshotell restaurang. Här finns det ro att äta och dricka gott i den ljumna kvällssolen precis innan kajkanten tar över. Terrassen fylls med solbitna seglare, semesterfirare, familjer och vänner. Ottos Kök är restaurangen i Marstrand där man skådar det genuina från sitt bord.

I vår restaurang Ottos Kök är det Västkustsmaker som dominerar. Att fisk och skaldjur finns på menyn är därför ingen överraskning men det finns något att äta för alla smaker. Maten är värd att både ses och njutas utav. På uteserveringen är det inte bara utsikten över Marstrand som bländar utan även kvällssolen en ljummen sommarkväll.

Under våra 6 år har Restaurang Ottos Kök fått sina signaturer. Räkmacka på tångbröd, handpillade räkor, gurknudlar, majonäs och krämit ägg är en av dem och finns alltid på menyn. På lördagar fokuserar vi på skaldjur, fisk med en familjär känsla men självklart finns här också mat från land och skog.

I vår restaurang äter och dricker ni gott inomhus eller på vår veranda. Inomhus har vi även en stor lounge och bar med sköna fåtöljer. 

 

Varmt välkomna att BOKA BORD