Receptionist - Heltid

Ta chansen att jobba på ett av västkustens bästa spa-hotell. 
Vi på Marstrands Havshotell, 20 minuter från Kungälv, 35 minuter från Göteborg söker nu en inspirerande person till vårt team i receptionen. 

 

Vi söker nu en ny inspiratör till vår reception. 

I dina arbetsuppgifter ingår att serva och inspirera våra gäster till en fantastisk vistelse. Att ge gästen det där lilla extra och alltid ge en service som är över förväntan. Älskar du människor, tycker om att jobba i ett högt tempo, är administrativ och har minst 4 års erfarenhet från hotellreception? Då är du den vi söker.

I arbetet ingår dessutom sedvanliga uppgifter i en reception såsom in- och utcheckning av gäster, hantering av e-post och bokning.

Tjänsten är 100%-ig med start omgående och innefattar arbetstid förlagd till både dag- och kvällstid, vardagar som helger. Lön efter överenskommelse.

Känner du dig träffad av denna beskrivningen, tveka inte att höra av dig så snart du bara kan. Skicka ditt cv till caroline.eliasson@marstrands.se

Pssst.. Som anställd hos oss har du många privilegier.  Du tränar gratis i vårt gym, gratis inträde till vårt spa och självklart rabatt om du eller någon av dina vänner vill bo över på hotellet.