Hav, salt och tång. Ett rejält SPA i Bohuslän.

Våra 3 bassänger är fyllda med varmt, kallt och ljummet vatten. Du hittar bubblor i olika former och vill du bara bada fötterna går det också bra i våra fotbad. För de som hellre vill bada utomhus i havet, är det 1 minuts promenad till stegen som leder dig rakt ut i det salta havsvattnet. Inte att förglömma är vår pilgrimsvandring, en pool med vatten upp till knäna där du långsamt går fram över stenar och egenutför zonterapi. 

Vill man hellre sitta ute men ändå i varmt vatten är våra 3 utomhustunnor med utsikt över hamnen och Marstrandsön att rekommendera.

Avkoppling med värme får du i våra tre olika värmerum. Traditionell bastu, ångbastu och vårt saltrum där du kan inandas saltets livgivande effekter. Andas inte för djupt bara.

Vill man undvika vattnet helt finns vårt sälberg. Våra varma klippor. Bara att slå sig ner och låta hällarnas urvärme sprida sig i hela kroppen. 

Inte att förglömma är vårt gym. Utrustat med både lösa vikter och maskiner, löpband, roddmaskin och cyklar. Vill man träna i grupp har vi våra klasser.

Till vårt SPA kan du som är över 18 år komma, antingen som övernattande gäst, dag-gäst eller som medlem. Även barn över 10 år i målsmans sällskap är välkomna. I vårt gym gäller en åldersgräns på 16 år. Behandlingar erbjuder vi dig som är 16 år eller över. Är du under 16 år vänligen ring oss så får vi diskutera. Skulle du behöva avboka din behandling gör du det senast 24 timmar innan för att undvika debitering.