marstrands havskur
bohuslänsk livskvalitet för själen

Marstrands Havskur

Att uppleva "kuren", som vi kallar den, är en upplevelse utöver det vanliga. Den bjuder på genuin bohuslänsk livskvalitet på vårt sätt.

Marstrands Havskur är en exklusiv SPA-ritual inspirerad av naturen och dess urkrafter. Havet, vinden och klipporna. De formar oss dagligen och är alltid närvarande. Konstigt vore väl det om inte dessa krafter gav oss inspiration.

Ritualen är genomtänkt in i minsta detalj med havet som en röd tråd. Du upptäcker vårt SPA på egen hand och börjar kuren med en hälsosam kallsup bestående av renat havsvatten för att öppna upp sinnena och förbereda din kropp. Därefter är det dags att njuta. Njuta på riktigt. 

Produkterna i kuren är speciellt framtagna för oss och ingredienserna är valda med omsorg för dess positiva effekter på din kropp, själ och välbefinnande. Fotsaltet doftar av ceder och tjära och väcker dina fötter till liv när du doppar ner dem i fotbadet. Ansiktsmasken förvandlar ditt ansikte till en bohuslänsk nyponros efter en stund i ångbastun. Händerna får en rejäl massage när du smörjer in dem med handkrämen som innehåller granit. Avsluta kuren med att smörja in dig med den återfuktande och vårdande kroppslotionen med doft av backtimjan.  

Kuren låter dig också utforska andra delar av vårt SPA såsom iskalla hinken som väcker livsandarna till liv, Bastubris en värmande och väldoftande upplevelse i vår nordiska bastu, gemensamt dopp i havet året om, det varma Sälberget där du kopplar av och känner värmen strömma denom din kropp och varma tunnor med den mest magiska utsikten över hamnen och Marstrandsön. Men vi skall inte gå och avslöja saker och ting förmycket i förväg. Du är ju här för att uppleva!

PRIS: 695 kr per person