spa-erbjudande på västkusten med extra salt

DECEMBER - FARBROR OLLES SPECIALBEHANDLING

Farbror Olle jobbade som fiskrensare under den sista stora sillperioden ett tungt jobb som tog ut sin rätt. Händerna blev nariga, naglarna sprack och ofta fick arbetarna självsprickor. Fotriktiga skor och dämpade golv var det inte tal om på 1800 talet. Farbror Olle var dock känd för sina lena och fina händer och fötter. Varje kväll smorde han in både fötter och händer med tranolja – det gjorde susen! Vi använder dock inte tranolja men våra oljor har samma effekt men med en mycket godare doft.

Behandlingen gör susen för torra, trötta händer, fötter, ansikte och nacke. Med varma stenar i dina händer ges en avkopplande massage av ansikte, nacke, händer, fötter och hårbotten. Avslutas med svalknde och uppfriskande creme på fötter och vader.
PRIS: 545 kr, 50 min (ord 745 kr)

Gäller må-to t.o.m 2016-12-20

*********************************************************************************

VÄRDEKORT PÅ MASSAGE FÖR BÅDE FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

Vi erbjuder värdekort på massage. Vi har olika valörer för allas smak, tycken och önskemål. Korten är personliga för privatpersoner och för företag kan alla anställda utnyttja ett och samma kort. Korten är giltiga i 12 månader. Prata med vårt spa så guidar de dig rätt.