Våra SPA-behandlingar. Något för alla

Hav, vind, salt och tång. Det friskar i. Det blåser upp. Havet sträcker ut sig så långt ögat når. Vi har plockat in en bit av Bohuslän i vårt SPA. Nu är det dags att härdas. På det där sköna sättet. 
Behandlingar erbjuder vi dig som är 16 år eller över. Är du under 16 år vänligen ring oss så får vi diskutera. Skulle du behöva avboka din behandling gör du det senast 24 timmar innan för att undvika debitering.   

På vardagar (ej röda helgdagar) erbjuder vi våra behandlingar till ett extra bra pris. Priserna är angivna måndag-torsdag / fredag-söndag. 

Massage

Massage för hela kroppen. En djupgående massage som kan lossa på spänningar och smärtor i muskler. Tala om för din terapeut om du har problem på något specifikt område som du vill att vi skall fokusera på så anpassar vi behandlingen efter din kropp och dina behov.  

Massage rekommenderas inte till gravida före v. 12. Därefter beroende på hur bekvämt det är att ligga på mage. 

:

Avkopplande massage för hela kroppen med varma lavastenar. Tänk varma klipphällar kombinerat med massage. Klart beroendeframkallande.

Massage rekommenderas inte till gravida före v. 12. Därefter beroende på hur bekvämt det är att ligga på mage.  

:

Mjuk och avkopplande massage för hela kroppen med väldoftande oljor. För dig som är gravid erbjuder vi en specialanpassad massage. 

Massage rekommenderas inte till gravida före v. 12.

 

 

:

Farbror Olle jobbade som fiskrensare under den sista stora sillperioden ett tungt jobb som tog ut sin rätt. Händerna blev nariga, naglarna sprack och ofta fick arbetarna självsprickor. Fotriktiga skor och dämpade golv var det inte tal om på 1800 talet. Farbror Olle var dock känd för sina lena och fina händer och fötter. Varje kväll smorde han in både fötter och händer med tranolja – det gjorde susen! Vi använder dock inte tranolja men våra oljor har samma effekt men med en mycket godare doft.

Behandlingen gör susen för torra, trötta händer, fötter, ansikte och nacke. Med varma stenar i dina händer ges en avkopplande massage av ansikte, nacke, händer, fötter och hårbotten. Avslutas med svalkande och uppfriskande creme på fötter och vader. 

 

:

En massage där vi lägger fokus på rygg och nacke.

 

:

Ansikte

Systrarna Persson drev juvelerarbutik på Marstrandsön under 1800-talet. De sålde juveler och pärlor till hugade besökare. Med denna ansiktsbehandling kan du också få den skimrande hud som systrarna hade. Behandlingen ger omedelbart synliga resultat med en jämnare, mjukare och fastare hud som strålar av lyster. Att behandlingen upplevs som en enda lång massage är ju bara en bonus. 

:

En klassisk ansiktsbehandling där fokus är på att djuprengöra din hud. Vi väljer produkter efter just din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask och en avslutande creme.  

:

En ansiktsbehandling där fokus är på att djuprengöra huden. Vi väljer produkter efter just din hudtyp. Rengöring, ånga, portömning, massage, mask och avslutning creme. Vi använder självklart produkter utformade för män. För bästa resultat rekommenderar vi att du är nyrakad när du kommer till behandling. 

 

:

Duobehandlingar

Torrscrub för hela kroppen. En varm och återfuktande inpackning. Avkopplande massage för rygg och nacke. Avslutas med en liten fika. Cirka 40 minuter per person. 

 

:

Spakurer

Mina jobbade som baderska på varmbadhuset. Hon har behandlat både Oscar II och många andra behövande gäster. Hennes specialitet var tångmassage. Kuren innehåller tvagning med äkta tång, inpackning med fuktighetsgivande alger och avslutande massage för rygg och nacke.

Är du allergisk mot skaldjur eller har problem med sköldkörteln vill vi gärna veta detta innan.

* Under måndag-torsdag i oktober 2017 erbjuder vi 200 kr rabatt på denna behandling. PRIS: 1045 kr (ord 1245 kr)

:

En upplevelse vid, på och i havet. Njut av vår specialkomponerade gör-det-själv havskur med ingredienser från havet utanför fönstret. Varma bad, svala rum och heta bastur ingår. 

För den som önskar unna sig det lilla extra bokar man på frukost eller lunch. Tillgång till gym och träning ingår. 

Pris:
Marstrands Havskur 695kr
- med frukost 795kr
- med lunch 795kr
- med brunch (söndagar) 895kr (ej under sommaren)

:

Kroppsskrubb med havssalt för len hud och massage med väldoftande olja för avslappnade muskler. 

:

En kur för ansiktet, kroppen och själen. Kuren inleds med en helkroppsscrub och därefter sveper vi in din kropp i en väldoftande, varm oljeinpacknig. Under tiden du njuter av inpackningen får du en klassisk ansiktsbehandling. Vi avslutar behandlingen med en kortare helkroppsmassage. Unnar du dig denna kur - då får du allt. 

:

färgning

:
:
:

Dagspa

En upplevelse vid, på och i havet. Njut av vår specialkomponerade havskur med ingredienser från havet utanför fönstret. Varma bad, svala rum och heta bastur.

För den som önskar unna sig det lilla extra bokar man på frukost eller lunch. Tillgång till gym och träning ingår. 

Pris:
               med frukost 795kr
               med lunch 795kr
               med brunch (söndagar) 895 kr
         
 

:

Koppla av med en 50-minuters SPA-behandling, träning och god lunch. Under dagen har du fri tillgång till SPA-avdelningen och möjlighet att träna i vårt gym eller på våra aktivitetspass. 

Välj mellan följande 50-minuters behandlingar
- Massage med varma stenar
- Aromamassage / gravidmassage
- Olles specialbehandling
- Havspärlan / Sjömannens kind
- Havets skatter

Vid bokning på en söndag tillkommer 100kr då det ingår brunch istället för lunch. 

: