VÅRT SPA I BOHUSLÄN

Vårt spa hittar du mitt på den bohuslänska Västkusten. Här har vi plockat in det bästa av naturen. Dess mjuka granit, drivved och salta hav skänker dig kraft att ta dig an dagens utmaningar. I våra pooler njuter du av vatten, i våra bastur finner du värme. Utomhustunnorna bjuder på magisk utsikt medan bastuflotten bjuder in till dopp i havet. På vårt spahotell unnar du dig gärna en spaweekend. 

Till vårt spa kommer du för att uppleva en skön stämning. Du är välkommen om du är över 18 år, antingen som övernattande gäst eller dag-gäst. Om du är 12 år eller äldre är du också välkommen men då i målsmans sällskap och om du är 4 år eller äldre är du välkommen i målsmans sällskap mellan kl. 7 och kl. 9 på morgonen.

Till vårt spa kommer även våra sportmedlemmar för rekreation och träning och vissa vardagar pågår gruppträning i stora poolen. Detta sker normalt på morgonen mellan kl. 8 och kl. 8.45.

UPPTÄCK VÅRT SPA

Njut av varmt, kallt, ljummet och bubblor i våra 3 inomhuspooler. Koppla av med värme i den Nordiska bastun, bastuflotten eller lägg dig en stund på sälberget, våra varma hällar. I utomhustunnorna, med utsikt över hamnen och Marstrandsön, finns tid för reflektion och lockas du av ett dopp i det salta havet finns badplatsen på gångavstånd.

Sommartid lockar loungen med sol, solstolar och avkoppling. Här är det lätt att njuta av smoothies, bubbel, utsikten och det senaste snacket! Välkommen att hitta din favoritplats i vårt bohuslänska spa i Marstrand.