Träning

Med ca 30 pass varje vecka erbjuder vi något för alla. Välj mellan mjuk eller utmanande yoga, spinning som får hjärtat att pumpa, olika styrkepass med redskap eller kanske ett dansant Zumbapass. Valet är helt och hållet ditt. En nyhet i vår sportklubb är att vi erbjuder även Les Mills populära konceptklass CXWORX.

Att träna är bra för själen, kroppen och knoppen. Det säger det sunda förnuftet, studier och vår sportchef Ingrid. Där med basta. Den 1 november 2018 öppnar vår splitter nya sportklubb med ett gym 3 gånger så stort som idag och en gruppträningslokal 4 gånger så stor jämfört med idag. Det är många kvadratmeter. I vårt gym hittar du både löpband, cyklar, roddmaskin men även lösa vikter och andra redskap för att utmana dig själv.  

Öppettider: Mån-fre: 06.00-21.00  |  Lör: 06.00-20.00  |  Sön: 06.00-19.00 
(vår SPA-telefon är öppen från kl 09.00 varje dag). I vårt gym gäller en åldersgräns på 16 år.

Kom igång - Boka en PT 

Ibland är det bara trögt, omöjligt och svårt att hitta motivationen att börja träna. För visst är det så att vi alla vet att motion är bra, men att det också är en färskvara som vi måste underhålla. Men osäkerhet kan göra att det tar stopp. Eller tränar du redan men tycker inte att du uppnår några resultat. Händer det inget? Då kan ett sätt att komma igång vara att boka personlig träning. Få någon som motiverar och pushar på. Det är bara så att man tar i lite extra om det står någon brevid.

Så hur kommer du då igång? Det är enkelt. Kom och besök oss i vårt SPA och prata med Ingrid eller skicka ett mejl till henne på sport@marstrands.se. Tillsammans kommer vi fram till vilken typ av träning som passar just dig. Det gör vi efter en kostnadsfri konsultation och med många år på nacken inom träning så har Ingrid lite erfarenhet att ta av. Allt är möjligt och inget är omöjligt. Det finns gym, studio men också en fantastisk natur med klippor, stigar och hav att tillgå. Känner man för något mjukare, till exempel yoga finns det också. Vill du träna med personlig tränare så har vi samarbete med flera duktiga PT:s. 

Se det var inte så svårt. Nu har du tagit första steget. Nästa blir att komma och besöka oss.

 

FRISKVÅRDSBIDRAG

Vet du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Bidragen gäller som betalning för all typ av träning och massage (exakt vad du kan använda bidraget till styrs av din arbetsgivare). Så vill du till exempel köpa ett träningskort och träna på vårt gym går det alldeles utmärkt. 

Vi samarbetar med (klicka på respektive företag för att komma till deras hemsida):

Actiway

Min friskvård

Wellnet