MEDLEMSINFORMATION

AKTUELLT I SPA & SPORT

SEPTEMBER 2022

 

Hoppas ni alla njutit av en härlig sommar och känner er redo att ta er an hösten ihop med oss.

Vi har gjort en del ändringar på träningsschemat, gå gärna in och kika. Vi är numera också medlemmar i Bruce, detta innebär att medlemmar från Bruce får tillgång till vissa pass, gym och spa hos oss.

På söndag 18/9 stänger hela hotellet kl 12.00, vi öppnar igen på måndag 07.00

Vi har en ny rutin att kolla över alla medlemskap i slutet av varje månad, detta innebär att det kan komma ett mail från oss om ditt medlemskap går ut. Förhoppningsvis kan vi skapa fler relationer till er och få er att känna er sedda och viktiga, precis som ni är.

Påminner er alla om att boka och avboka era platser på passen, det har hänt ett flertal gånger att man inte bokat sin plats på ett pass och får därmed inget besked om det blir ändringar på det passet. Visa även respekt mot varandra att avboka din plats om du får förhinder, då ger du grannen en chans att få gå istället.

Vi har utökat vår PT del, det finns numera bokningsbara konsultationstider på basetool. Önskar du en annan tid så hör du bara av dig, vi löser det.

Det är en hel del roliga träningsevent på gång hos oss! Gå gärna in och läs mer om dem under ”träningsevent” på hemsidan – det vore superkul om ni ville vara med!

Har ni frågor eller funderingar så är ni alltid välkomna att ta dem med vår sportchef Helena. Helena.hockerstrom@marstrands.se

 

JUNI 2022

Vi vill börja med att be om ursäkt för allt som upplevs som rörigt och sämre för dig som medlem hos oss.
Vi ber också om förståelse för förändringar, nya rutiner etc för att allt ska fungera bättre.

Ni är ca 500 medlemmar i dagsläget, och alla har olika önskemål om tider samt typ av pass. Det vi har upplevt under en ganska lång period är att yogan och gymmet är där folk är mest för tillfället. Så av just den anledningen har en satsning gjorts på dessa delar.

Passen som ligger ute blir sällan bokade, det är väldigt få besökare på dem och det avgör såklart utbudet också. Vi kan inte ha mer klasser när dem inte besöks, utan då kikar vi på vart alla medlemmar är och lägger en satsning på den delen det finns behov av.

Träningsvärlden är en föränderlig värld, så det går upp och ner med vad för behov det finns, vi gör allt vi kan för att hänga med där.

Sommarschemat kommer att läggas upp allteftersom, just nu ligger schemat uppe fram till vecka 27.

Vecka 28-31 kommer ytterligare ett schema ut så håll utkik.

Har ni frågor eller funderingar gällande sportklubben så är ni alltid välkomna att höra av er. Vi vill att ni ska trivas hos oss.

Önskar er en fin sommar!

Väl mött,

Teamet i Spa&Sport

 

MAJ 2022

TACK till alla som var med på vår medlemskväll, vi hoppas ni hade lika kul som vi. Vi längtar redan tills vi kan ses igen!

 Då vi har ny personal och sommarpersona på ingång kommer vi att sporadiskt kolla av alla medlemskap på er som går in i spa. Så var förberedd på att vi kollar av medlemskapen när ni kommer till spa.

Vi har en hel del nya pass på schemat, vi har morgonträning på tisdagar 07.00, Utomhusfys samt PT i klass på tisdags kvällar, Maria Möckborn gör inhopp 6 juni igen med pilates (fåtal platser kvar), step & styrka är tillbaka på onsdagar samt att vi kontinuerligt lägger upp tider för kroppsmätningar. Kroppsmätningar ingår för alla medlemmar, men för icke medlemmar kostar en mätning 500:-

Vi har en ny PT på plats som heter Johanna, högkvalitativ utbildning och riktigt taggad på att få coacha en del av er! En konsultation är alltid gratis så passa på!

 Till hösten kommer vi att jobba mer med kurser, så som vi gjort med löpkursen nu. Detta för att kunna få en progression i träningen/mindfullness etc ihop med deltagarna. Detta blir också mer kavitet för dig som medlem.

Det är även en del workshops på gång ihop med vår PT Johanna, här kommer ni att nöta teknik på vissa av dem mest avancerade övningarna man
utför i gymmet – som t.ex. marklyft.

Ett sommarschema är på väg, vi kommer ha ett schema för juli och ett för augusti för att i september gå in i vårt höstschema.

Vi önskar er alla en underbar vår så hörs vi igen i juni.

Vid frågor eller funderingar kring sporten är ni alltid välkomna att kontakta Helena på helena.hockerstrom@marstrands.se

 Väl mött!

Helena och teamet i Spa & Sport.

-------------------------------------------------------------------------------
APRIL 2022

Från och med maj kommer medlemsmailet enbart ligga på Hemsidan, så 15:e varje månad uppdateras den info på hemsidan på spa/sport.
Inga fler mail kommer alltså komma ut så man får själv gå in för att ta del av info.

 Det är mycket nytt in, vi har utefys, PT i klass, löpkurs samt step-up och lunchpass på väg in, passa på att boka in er och fyll passen!

”Nytt i Basetool är att Vattengympa samt Restorative yoga är 24h avbokning på. Detta är för att det är väldigt högt tryck på dessa pass samt att avbokning
inte riktigt fungerat innan. Så nu provar vi detta ett tag. Behöver man avboka efter 24h så mailar man sportchefen Helena med sin anledning på
helena.hockerstrom@marstrands.se

Medlemsdag 29 april – missa inte denna dag! Ta med dig vänner, sprid ordet, anmäl dig och kom och häng med oss.
Exakt schema för hur dagen kommer att se ut hittar ni på vår instagram @spaochsport_havshotellet  In och följ oss.

 Vi är nästan klara i gymmet nu, speglarna är på plats även om en av dem är felplacerad (den ska flyttas), smithmaskinen har också kommit nu!

Dörrarna är låsta, ber er igen att inte öppna för någon annan.

 Ber er att ta en kik på anslagstavlorna i spa och sport för att hålla er uppdatarede på nyheter, följ oss gärna också på
Instagram @spaochsport_havshotellet för daglig uppdatering.

 

Önskar er alla en fin Påsk!

 

Med reservation för ändringar och felskrivning.